Kesän esiintymisiä

Ennen syksyn kirjamessukautta kalenterissani on seuraavat kirjailijaesiintymiset:

8.-9.7. Osuuskumman kymppijuhlat sekä YA-kirjallisuus ja toivo -paneeli Espoon Finnconissa

25.7. Kirjailijavierailu Pulmu Kailamon kanssa Tenho-romaanin tiimoilta Tervapääskyn puutarhakahvilassa Valkeakoskella

18.8. Kirjakävelyllä-podcast-lähetys: Anna Paldar, Pulmu Kailamo ja minä

20.8. Paneeliesiintyminen Pulmu Kailamon kanssa Tenho-romaanin tiimoilta Siuron painetun sanan markkinoilla Nokialla

3.9. Kirjailijahaastattelu Pulmu Kailamon kanssa Tenho-romaanin tiimoilta Työväenkirjallisuuden päivän kirjallisuustapahtumassa Työväenmuseo Werstaalla

Tervetuloa kuuntelemaan kirjajuttuja!

***

Pulmu Kailamon ja minun yhdessä kirjoittama Tenho-romaani (Enostone) on saanut viime aikoina ilahduttavan paljon huomiota #kirjagramissa ja onpa se mainittu Mikrobitissäkin: Pasi Kiviojan kolumnissa nostetaan esiin Tenho-romaanissa käytettyä 90-luvun irkkisanastoa hauskalla tavalla. Lisäksi “kirjan nostalgia ja ihmissuhdekudelma on toteutettu tavalla, joka puhuttelee varmasti laajemminkin sosiaalisen median alkuhämärissä ennen Facebookia ja Twitteriä varttunutta sukupolvea”. Kirjakaapin kummituksen mielestä Tenho on “mukaansa tempaava romaani, jota oli ilo lukea”. Blogiarviossa kehutaan teoksen ajankuvaa kiehtovaksi ja tunnistettavaksi sekä todetaan, että “ajallinen miljöö on rakennettu huolella, ja se paitsi herättää muistoja myös ilahduttaa muistuttaessaan monesta niin ysäriläisestä yksityiskohdasta”.

Kummaa kirjoitusopasta (Osuuskumma) on puolestaan arvioitu Kulttuuritoimitus.fi:n sivuilla varsin kattavasti, eri artikkelit huomioiden. Yleisesti kyseessä on kuulemma “mutkaton teos, josta paistaa tekemisen meininki ja rakkaus lajiin”.

Syksyllä julkaistava Taivaanjuuret-nuortenromaanini löytyy sekin jo kirjasyksyn 2022 listauksesta.

Lämminhenkistä kesää kaikille!