Kolarikuukausi

Vuosi ei ole alkanut aivan niin mallikkaasti kuin olisin toivonut, sillä ajoin liukkaalla säällä kiireessä kolarin, josta jäi tärisevä olo pitkäksi aikaa. Kenellekään ei onneksi käynyt pahasti, selvittiin puskurivaurioilla. Säikähdys sai kyllä taas miettimään elämän arvoja, kuinka järkevää on suorittaa töitä sata lasissa, siinäkin tapauksessa kun kyse on innostavista kirjallisuus- ja teatterihommista – ei ainakaan burnoutin partaalle kannata intoilla ja unohtaa läheisiään eikä sählätä liikenteessä henkensä kaupalla. Elämästä on mukavampi nauttia rauhallisemmin. Kiitos tuesta kolarin jälkimainingeissa, perhe ja muut rakkaat, etenkin Tenho-kollegani ja ystäväni Pulmu!

Lasten kuvakirjani Koiranunta tullee painosta helmikuussa. Pieniä viivästyksiä on taas sattunut, mutta lopputuloksen pitäisi olla laadukas. Herkkäsieluisesta teoksesta lisäinfoa luvassa myöhemmin!

Historiallinen edularppini Rouva Enteen teekutsut (jossa eläydytään Tahmelan huvilan miljööseen vuonna 1912) toteutuu 21.2. Tervetuloa paikan päälle matalalla kynnyksellä, mukaan voi ilmoittautua huvilan nettilomakkeen kautta. Haastattelin muuten tammikuun alussa Tahmelan huvilalla Soriseva harju -podcastiin näytelmäkirjailija, ohjaaja ja taiteen akateemikko Sirkku Peltolaa. Kannattaa kuunnella, mitä yhdessä pohdiskelimme näytelmien kirjoittamisesta ja ohjaamisesta sekä millaisia elämännäkemyksiä Sirkku Peltola kantaa sydämessään.

Pidetään huolta toisistamme! Hyvää alkanutta vuotta kaikille!